Flisearbejde

Alt i flisearbejde

Få hjælp til flisearbejdet. Hos Rudersdal Anlæg tilbyder alt i brolægning. Vi hjælper dig meget gerne med at vælge de helt rigtige materialer, så du får den flotteste og mest holdbare løsning. Det kan være, du ønsker en flot, lille sti i din have, eller at du skal have lavet en indkørsel. Uanset hvad opgaven drejer sig om – stor som lille – er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udfører arbejde for både private og erhverv.

Stor erfaring

Det er en god ide at vælge en erfaren og professionel samarbejdspartner, hvis arbejdet skal være i orden. Hvis forarbejdet ikke er ordentligt på plads i forbindelse med brolægningen, kan du risikere knækkede fliser. Vil du være sikker på et flot resultat, kan du trygt kontakte os. Vi har stor erfaring med alt inden for havearbejde, herunder brolægning. Vi rådgiver og vejleder dig meget gerne, så du bliver tilfreds. Vores kunders mening er meget vigtig for os.

Kontakt os angående flisearbejde

Lad os hjælpe dig med dit flisearbejde i haven. Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud på netop din opgave. Du kan ringe til os på telefon 2892 3340 eller skrive på mail info@rudersdalanlaeg.dk.