Stubfræsning i Nordsjælland

Få hjælp til stubfræsning nær Birkerød og Lyngby

Står du med en stub fra et fældet træ, som er i vejen? Det kan være, den giver udfordringer, når græsset skal slås, eller hvis du har planer om at etablere en flot, ny have. Gamle stubbe kan også tiltrække uønskede insekter, såsom hvepse. Hos Rudersdal Anlæg har vi løsningen – stubfræsning.

Professionel stubfræsning

Stubfræsning er en effektiv og skånsom metode til at fjerne stubben hurtigt. Vi kører ud til dig med vores stubfræser og sørger for, at stubben ikke længere er i vejen i din have. Vores stubfræser efterlader ingen skader, og vi sørger altid for, at arbejdet bliver udført til perfektion. Vi rydder naturligvis op, når opgaven er fuldført, og vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal ske med området efterfølgende. Vi deler gerne ud af gode råd og vejleder dig til den bedste løsning.

Vi er beliggende i Holte og tilbyder stubfræsning Lyngby, Birkerød og til resten af Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vil du vide mere om stubfræsning?

Har du spørgsmål til vores arbejde med stubfræsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål. Ring til os på telefon 2892 3340 eller skriv på mail info@rudersdalanlaeg.dk.